Depression apatia

Runoilija lasikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runelmia ajatuksista, ja kätteni jälki ja tulos on tässä.
 

Minulla on mustavalkoinen maailma
täynnä levottomia unia
Sydän lyö hiljalleen
verta vuotavana
lukitussa rasiassa

Yön pimeys on kahlinnut minut
kiinni tanssillaan
Olen aivopessyt itseni
toistamaan painajaisen

Lääkkeet pumppaavat tekosydämenä
merkitystä hengitykseen
Kuollutelävä

Onttona ilmapallona seilaan
maailman ilmoissa
Ankkuriton

Jos minuun yrittää tarrautua,
ote lipeää kuin yrittäisi pitää
märkää saippuapalaa kädessään
sysäten minut kauemmas

Palan loppuun kuin aurinko:
yksin, hitaasti ja kaukana

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin varsinkin kolmesta ensimmäisestä säkeistöstä.

 

Käyttäjän kaikki runot