Väärä-oikea -elämä

Runoilija lasikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runelmia ajatuksista, ja kätteni jälki ja tulos on tässä.
 

Jospa sitä kuihtuisi pois
kun ei ruokakaan maita

Teen vääriä valintoja
vääriä ajatuksia
vääriä tunteita
Väärä elämä

Ja samalla niin oikeaa kaikki
valinnat ovat saaneet ihmeitä aikaan
ajatukset kasaavat minua
tunteet tukevat tasapainoa
Juurikin oikea elämä!

Mitä minä siis valitan?
Käyn läpi tärkeää muutosta itsessäni
kaikki nämä asiat tekevät minusta vahvan
sen ihmisen, joka olen

Nautin jokaisesta sisäisestä kivusta
ja vedän henkeä!

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää pohdintaa sinulla tässä, tunteista nauttii niin miksei myös kivusta :)

Hyvää pohdintaa sinulla tässä, tunteista nauttii niin miksei myös kivusta :)

 

Käyttäjän kaikki runot