Marilyn, Marx ja saha

Runoilija Homeros Oidipus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lukekaa niitä Stnan vanhoja,, niinkuin kaikki sanoo Ei kesällä voi kirjoittaa! Huutomerkit vievät tehon sanoilta? Kiroitusvirheet ovat välttämättömämpiä kuin oikolukeminen... Ajatukset ovat kömpelöjä lainauksia esi-isiltämme. Harrastan harkittua vastavierailua.
 

Ei.
Ei häntä enää.
Niin hän ja se, miten sen nyt itseesi sanoit.
Kultaa oli aika pois.
Patinaista taivaspaikkamme parhaat.
Kuvailimme väreillä kaikkea.
Heitä.
Ja heidän enkeleitä.
Mustia.
Ei koiria vaan,
ihmisiä,
ilmentymiä maan.

Jos olisimme yhtä.
Merta, verta tai vertaisia.
Alttarilla sokkoina ja rakkautemme kokkoina.

Loputon paha. Olemassa olo ja raha.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot