Tiedotta, taidotta ja suuresti tunteetta.
Sitä kun tottuu kylliksi vereen,
sanoo asioita kuten ruumis
tai armo.
Ja ajatukseen.
Lähtee liikkeelle suoraan siitä sairastamisesta.
Laskee ilmoille fraaseja turhuudesta ja pimeistä laaksoista.
(Pakollinen sivistyssana: Eskapisimi)
Tyhjänä ei osaa, mutta täyttä ei mahdu millään täyttämään.
Nyt on mätäkuu ja minä juon viljaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi