Kyhjötän paikoillani tietokoneen äärellä ja mietin mitä tekisin. Olen syönyt, juonut kaksi kupillista kahvia ja polttanut yhden tupakan.
On lauantai ja kello on 14:54. Olen pelannut päivän pelikierroksen facebookissa, lukenut iltalehden sivuilta päivän uutiset ja katsonut kahdelta netti tv-sivustolta uusimmat sarjat.
Kello raksuttaa rikkoen hiljaisuuden. Kaksi kissaani nukkuvat. Eilen ostamani peli odottaa pelaajaa, mutta minua ei nyt huvita pelata.
On kuuma,hiljaista,tylsää ja ahdistavaa. Päätän lähteä suklaa ostoksille.
Selite:
Tämä päivä. Olisi hienoa omistaa oma elämä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi