En suostu itkemään,
se on liian noloa,
jotain minulta kiellettyä.
Paha olo kasvaa ruumissani,
mustana myrkkyrihmastona,
mutta pidän pintani,
nielen kyyneleeni,
silkkaa itsepäisyyttäni.
Itkeminen ei ole minua varten.
Selite:
Ei edes runo. Mitä lie.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi