Tunnen ikävää,
jotain puuttuu,
tyhjä kolo rinnassani,
se kysyy maailmalta,
missä sinä olet?
Selite:
Olisin voinut kirjoittaa tästä pidemmän, mutta päätin jättää tän tyngäksi. Minulta on viety rakkaus, jätetty jäljelle pelkkä musta kolo rintaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikki sanoma noissa riveissä. Kyllä se kolo vielä täyttyy.