Jokaisella solulla,
myös sillä tumattomalla,
rakastan sinua.
Vereni virtaa suonissa
sydämen sykkeen tahdissa,
kuljettaa happea
sydänrukkaani.
Jotta se eläisi,
pumppaisi
myös sinun lähtösi jälkeen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi