Tekisi mieli...
värjätä hiukset punaiseksi
pukea päälle rikkinäiset farkut
istua kaupungilla ja
syljeksiä kadulle
Tekisi mieli...
kiroilla naapurin mummoille
kiroilla omalle mutsille
Tekisi mieli...
olla jälleen nuori
olla ilman huolia
Tekisi mieli...
ei, en voi ajatellakkaan...
en voi enää ikinä
toteuttaa sitä
Olen vanha ja hävettää ajatellakkaan
mitä kaikkea sitä tekisi mieli tehdä...
jos olisi vielä nuori.
Selite:
Minulla on ensimmäistä kertaa elämässä mieletön ikäkriisi :(
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi