miten ihanaa on
olla pohjalla
kun sataa vettä
miten ihanaa on
nousta tuhkasta
kun tuulee,
myrskyää
miten ihanaa on
vihdoinkin elää
vaikka ei minulla
elämää olisikaan
olen itsenäinen,
olen nainen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi