Näen miten juokset
karkuun,
karkuun kaikkea.
Näen silmissäsi
tyhjyyttä,
peloittavaa tyhjyyttä.
En kuule huutoasi,
mutta näen tuskasi.
Haluaisin luoksesi,
mutta juokset vain karkuun
myös omaa varjoasi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi