Jos vielä muistat

Runoilija Thaleia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 21.12.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 14:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Niin virtaa sinun aikasi.
Kulkee hetkissä ja hiljalleen,
Sinä liut pois.

Pieniä tyveniä ja suvantoja,
joissa minä voin vielä,
Sinut saavuttaa.

Kunnes pinta jälleen värähtää,
jotain uppoaa,
jokin painuu unholaan.
Vain virta jatkaa kulkuaan. 

Selite: 
Omaisen muistisairauden edetessä...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaisen muistisairaus on otettava vakavasti.
olet kirjoittanut haikeasti, mutta kauniisti vaikeasta asiasta.
Tähän voin samaistua...
 

Käyttäjän kaikki runot