Koottujen selitysten kerhossa
Sinun oli helppo uskotella itsellesi
Kyllä näistä uskottavan tarinan leivottua saa
Tunteista vaivataan taikinaa
Kaulitaan ajatuksilla tasaiseksi
Niinpä niin
Hiivasta viis
mutta unohditko ettei sinulla ollutkaan Munaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit