Kuin uusi vieras ihminen
Samalla kuitenkin niin tuttu
Parransänki poskellasi
Ihoosi piirsin taas karttaani
Aamuinen herätys
Muistat antaa suukon ennen lähtöäsi
Hellä kosketus kiireen keskellä
Hymyn pilkahdus silmissäsi
Sama mies
Sama nainen
Uskaltaisiko luottaa
Ajan kulkiessa retkillään
jotain on ehkä muuttunut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän
ajanmyötä ihminen muuttuu
tunteet
näkö
kaikki
hyvä tunnelma
pidin