On kolme vaihtoehtoa
Joista voisin valita
Vaan vaikeaa on sanoa
Mikä niistä olisi se oikea
Joten voisitko edes kertoa
Ettei tarvitse tyhjää arpoa
Kun koskaan en ole
Edes voittanut lotossa
(Siis kun vain lakkasit
(Siis kun vain lakkasit
vastaamasta
Niin en saa enää edes unissani
nukuttua)
...
Yksi
Tapasit sinä iltana uudelleen
sen sydämesi salaisen toiveen
jonkun unelmiesi naisen ja
Koit rakastumisen
tunteen josta et halunnut kertoa
(Jotenkin luin rivien välistä.)
(Jotenkin luin rivien välistä.)
...
Risti
Säikähdit sanoneesi liikoja
pelkäsit luvanneesi jotain
Josta olisin ehkä voinut
oikeasti luulla
haluta odottaa sinua
(Muka siitä postikortista velkoa.)
...
Kaksi
Mokasin kun erehdyin uskomaan
luulin tunteneeni oikeaa yhteyttä
Jotain jota ei ollutkaan
todella ja kokemuksesta huolimatta
Tulin vain vedetyksi nenästä
...
(Pelottaako? Äh turhaan, ole vain rohkea.)
...
(Pelottaako? Äh turhaan, ole vain rohkea.)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit