Nimetön

Runoilija Alla Sateenvarjon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Angst in der Luft.
 

Saan katsella sinua.
Saanhan koskettaakin,
tuntea sen kaiken mitä meillä silloin oli.

Saan käpertyä unissani kainaloosi,
kuiskailla korvaasi sanoja,
sanoja toivoa täynnä.

Olit minulle kuin lahja,
jollaisen kaikki tytöt toivovat joskus saavansa.

Miksei villikkoa voi omistaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo. Toista ei voi kai koskaan omistaa. Toisaalta villikon voi kesyttää, mutta onko hän enään sama silloin?

 

Käyttäjän kaikki runot