Niinhän ne kaikki sitten onnistuivat,
onnistuivat tekemään kaiken kuten oli tarkoitettukin.
Ja minun oli vain oltava vilkuilematta ohitsesi,
suudellessamme.
Luurangot eivät kestä enää kasassa,
ne kolisevat lattialle osa kerrallaan.
En saanut vaikuttaa poissaolevalta.
Itsestään ei vain saa paljastaa liikaa ulkopuolisille.
Sillä juuri ne asiat saavat mielen taistelemaan itseään vastaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi