Kysymyksesi olivat sellaisia,
jotka viestivät sävyissään vain anteeksipyyntöä.
Sävyissään,
jotka valuvat maalina pitkin vankilani seiniä.
Kosketuksesi olivat sellaisia,
joista paljastuivat kaikki väärät tekosi.
Tekosi,
joiden kaltaiset itse niin hyvin peitin,
kätkin katseiltasi.
Samalla kuitenkin uskoin,
tavallani myös luotin.
Vaikka vasta myöhemmin opin,
opin tavalla,
jolla et halunnut minun koskaan oppivan.
Selite:
maaliskuun loppupuoli.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi