Onnellinen Ihme

Runoilija Jasmine89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2022 20:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolet runoistani on omistettu ystävälleni Tanjalle <3
 

Olin joskus pieni ja hento

Elämäni huoleton ja iloinen, Koulun tokalla luokalla

Istun pulpetissani kuunnellen ihanaa opettajaani

Ajattelen: elämä on ihanaa kun tällaisia onnen hetkiä kokea saa

Lämpöä, naurua hellyyttä...

kasvettuani isommaksi elämääni mullisti musta pilvi

Et enää olekaan kanssani jokainen elämäni arkipäivä,

Lähdit luotani , vaan tunsin kivun pistävän

sydämeni sinua etsivän

Taistelit tiesi takaisin luokseni

Tiesin jumalan kuulleen rukoukseni

tiesin että on tapahtunut ihme ja olen onneni kukkuloilla siitä että palasit

Selite: 
Maailman ihanimmalle rakkaalle kakkosluokan opelle!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot