Olet Enkeli

Runoilija Jasmine89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2022 20:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolet runoistani on omistettu ystävälleni Tanjalle <3
 

Kaksi vuotta on kulunut siitä kun tapasimme
Olet ollut todellinen enkeli minulle

Olit aina läsnä kun sinua tarvitsin
Nyt tiedä en kuinka sinua kyllin kiittäisin

On aika astua sisälle elämän uudesta portista
En silti sinua koskaan unohda

Tulen aina muistamaan ihanan aikamme
ja onnelliset asiat taipaleeltamme

Ikävä kaihertaa raskaana sydäntäni
silti pysyt aina mielessäni>

Selite: 
sarkulle kiitos runon muodossa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot