Palatsi

Runoilija Jasmine89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2022 20:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolet runoistani on omistettu ystävälleni Tanjalle <3
 

Aurinko lämmittä ihoani
Poistaen ikävät ajatukseni
Varjot liikkuvat ympärilläni
Tuovat viestiä iloista:
Linnassamme kaikki on turvallista
Rauhaisa tunnelma olohuoneessa
Pikkuleipien tuoksu, kokkihan on leipomassa
Tämä onnen ja ilon palatsi
Täytti riemulla sydämeni
ja silmäni avasi
Palaan aurinkotuolilleni
Kerron lapsille matkastani
Annan heille tuliaiseni:
Kokin pikkuleivät sekä mansikat
Lasten silmät loistavat!

Selite: 
On ollut tässä jouluna jotenkin palatsimainen olo kun on vaan löhöilty ja huomenna alkaa Junamatka helsinkiin, et ajattelin käyttää jälleen luovuuttani ja kirjoitin tämän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan rauhallinen tunnelma<3

kuinka herkkä ja sadunhohtoisen kaunis, ihana kesäinen ja raikas tunnelma, onnellinen, ikävät ajatukset ja tuo lämpö, herkkuineen, tosi kaunista

Tykkään tästä, todella lämmin ja pehmeä tunnelma ja riimitykset sopivat tähän loistavasti. Tunnelma on sellainen epätavallinen ja muutenkin runo on sellainen, millaisia ei tältä sivustolta paljon löydy, iso plussa siitä!

Koska en jaksa jokaista runoa arvostella erikseen, niin laitan tähän nyt vähän yleistä kommenttia.

Runosi ovat perusnättejä, eivät missään nimessä huonoja! Melko tavallisia, mutta kuitenkin ihan kauniita, muutamia jopa erittäin kauniitakin kohtia olen runoistasi löytänyt.
Yksi asia kuitenkin mikä häiritsee on se, että muutamissa runoissa on selkeästi pakkoriimejä ja runot toimisivat paremmin ilman niitä, koska ainakin minulle pakkoriimitetty runo lukiessaan huokuu juuri sitä pakottavaa tunnetta ja töksähtää korviin/silmiin. Eli siis pakkoriimit pois, toimii paremmin ilman niitä.
Ja toinen on noista ihan vanhimmista "runoistasi". Runoista siksi lainausmerkeissä, että mielestäni ne eivät tunnu kauheasti runoilta, oikeastaan kirjeiltä tai joiltain. Mutta se voi johtua rivityksestä.

Rivitys siis kuntoon ja pakkoriimit hittoon!

Tarkoitukseni ei siis ollut haukkua vaan antaa rakentavaa, kehittävää palautetta. Loppuun siis vielä huomautan, että runosi eivät missään nimessä ole huonoja.

 

Käyttäjän kaikki runot