Olisitko yksi niistä
jotka kulkevat ohitseni
katsomatta silmiin
sivuuttaen kylmästi
kaiken minussa
niin että minusta tulee
pelkkä "jokin"
Olisitko yksi niistä
jotka käytettyään
heittävät pois,
tarpeettomana,
selviämään yksin öistä, pakkasista
yksinäisyydestä
Etkö olisi
joku joka
ottaisi minut syliin kun itken
ja rakastaisi minua sellaisena kuin olen
Onko se liikaa,
etkö kykenisi siihen?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei se ole liikaa pyydetty. Tapaat vielä hänet,joka rakastaa sinua sellaisena,kuin olet. Kaihoisa herkkä ja kaunis runo.
Herkkä ja kaunis runo :)