Elokuu

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Syksy on saapunut
pudottelee puidenlehtiä
koivut kahisevat
aivan eri tavoin taas

kurkien huuto
värisyttää sydäntä ne
herättävät aina kaipuun johonkin

öisin syttyy taas tähdet
koiran haukku rikkoo hiljaisuuden;
muuten olisin yksin

aurinko hehkuu kultaisemmin
näinä elokuun päivinä ja iltaisin
tummuu taivas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis tunnelma upeassa runossa, joka ikävä kyllä nojautuu niin moneen kliseeseen. Muuten upeaa sanataidetta

 

Käyttäjän kaikki runot