Tänä aamuna
aurinkoa ei näy mutta silti
herään enkä avaa silmiäkään
tiedän että olet siinä
hymy kasvoillasi
tiedän sen ja minunkin
unesta vakaa ilmeeni
kääntyy hymyksi
Tänään minulla on voimia
herätä
Kun avaan silmäni viimein ja
avaat omasi samoin
Ole kiltti ja pidä minusta kiinni
anna sormiesi leikkiä selkääni pitkin
tällaisena aamuna
Minun aurinkoni on korkeammalla
kuin yhtenäkään kirkkaana kevätpäivänä
Selite:
Inspiroiduin CMX:n Kauneus pettää - kappaleesta. Mykistävän hyvä laulu sekin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Täynnä tunteita! Juuri tuolta elämän pitäisi tuntua.
Kaunis elämänmyönteinen rakkausruno.