Kulkee kuu, hiljaa kulkee
yli maitten, yli öitten
yössä soivat linnut,
soivat
haavanlehdet hiljaisuutta
lumi painuu pakkasissa
peittää niityt,
peittää
pehmeästi laskostelee
metsät valkeaan
taivas tumma, kaiken kruunu
syttyy tähdet,
syttyy
revontulet, kipunoivat lieskat
nuolee taivaan kantta pehmeästi
lipuen ja katso;
kaikkeus elää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista sanan käyttöä ja hyvä tunnelma tässä! :)
Kaunis, ihana on runosi.