Tänä syksynä kaikki on mennyt päin vittua.
Ihmiset,
lopettakaa jo tämä
minun elämäni pilaaminen!
Minussa on niin paljon vihaa,
koska te olette syvältä ettekä ymmärrä minua!
Haluaisin olla vielä
pienen hetken verran
se säälittävä,
14-vuotias tyttö,
joka kääriytyi yksin
vintin nurkkaan
verinen piirros edessään.
Nyt minä paahdan vain
trendikkäästi,
tukka putkella eteenpäin,
elämä vilisee silmissä
ja
minua
oksettaa
kaikki.
Selite:
Huono päivä, viikko, kuukausi. Näin se menee.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi