Mahan pohjassa
on tuhat hiirtä -
jokainen nakertamassa
omaa palastansa
irti minusta.
Minua pelottaa kaikki,
ertyisesti elämä.
Mistä tunnistaa sen,
että on valinnut väärin?
Siitäkö, että herää keskellä
yötä
miettimään sitä?
Minua hajottaa tämä kaikki,
enkä tiedä,
minkä pyörän
pysäyttäisin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi