Epätoivoa

Runoilija Heskali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihailen monia kirjailijoita, kuten Ilpo Tiihosta, Kari Hotakaista, Tommy Tabermannia, Heli Laaksosta, Ilkka Remestä, Arto Paasilinnaa, jne. Runot eivät tule synnyttämällä, vaan nopeina ulostuloina, eikä niitä voi punnata maailmaan noin vain.
 

Tänään
haluaisin viiltää ranteeni auki:
tulkita virtaavasta verestä
elämänjanon ja -tuskan kaavan,
peitellä jälkiä hätäisin liikkein,
liian pienin kangaskaistalein

[olla kotona
siinä minuudessa,
joka vuosia sitten
halkeilleena
istui vuoteensa reunalla
peläten putoamista,
kontrollin menettämistä ja sitä,
että ei koskaan pääsisikään pois kaikesta siitä]

Minä pakahdun tähän
vihaan ja rakkauteen,
epätoivoon ja optimismiin,

näihin tuhansiin tunteisiin,
jotka riiputtavat minua perässänsä
enkä enää tiedä,
mikä johtuu mistäkin,
mihin tulisi pyrkiä tai
mitä välttää, pelätä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot