ahdistaa
tyhjät huoneet,
et ole kotona taaskaan
vaikka kuinka toivoisin,
näen sinut
seuraavan viikon lauantaina
ja sinun kanssasi
minun
pitäisi ajatella tulevaisuuttani
juoksen aamukasteessa
paljain jaloin,
rauhoittavaa
ja lasi valkoviiniä
en tahdo yksin herätä,
en vain voi vaikuttaa
tulevaan
vaikka kantaisin
seppelettä olkapäilläni
painajaiset,
olette tervetulleita
maalaamaan piruja seinilleni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi