liskodiskoa
aamuseitsemään,
en pysty
nukahtamaan
surukukkia
laitan maljaan,
hymyni hyytynyt
nuorempi jo
kannettiin pimeään
multaan,
kanteletta soitan
kyynelten
kirvellessä ja
muiden itkiessä,
suriessa
kauniin naisen
rumaa kohtaloa
tahdon nukahtaa,
vain en iänkaikkiseen
enää et
minua heijaa
käsilläsi,
puhu tupakan
vaaroista
tai hymyile
hullunkurista hymyä
vinon nenän heiluessa
Selite:
ikävä on vain niin kova. Pappa <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi