sitä helposti
sanoo,
ettei kuole koskaan
joitakin rakastaa
ehdoitta ja tahdoitta
kauniina
aamuna,
ennen juhannusta
me kilistelimme
sinun muistollesi,
nostimme lasin vanhaa viskiä
huulillemme
ja sinä vajosit
ikiuneen,
teit itsestäsi taivaalle tähden
Selite:
20.6 ystävä nukkui äitinsä käsivarsille. Olit liian nuori.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suruisuudessaan
herkkä ja koskettava
:(
surullinen..
tämä on totta?,joka tekee tästä viel surullisemman.