sidotuin silmin
katselen maailmaa
puhun lempeitä ja
ympäripyöreitä
aamuneljään
sanon
hyvää yötä
olen sinut
kadottanut,
hapuilen ilmaa
tukahdutan tunteet
lähteä vieraan matkaan,
hukun katkeruuteen
sinä teet minusta kauniin,
vaikka aamulla
nojailet
humalalta tuoksuen
minuun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi