kaipuu kehystää
meidän kasvoja,
hamuan kätesi käteeni
vielä
viimeisen kerran
puristan
kimppuuni
ruusuja kerään,
ne haudallesi lasken
enää et tunne kipua
siellä missä oletkaan,
näemme toisella puolen
minulla
ikävä sinua
jo nyt
Selite:
Rankat pari viimeistä viikkoa. Nuku hyvin, pappa. Nuku hyvin, Karo <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi