Älä sano mitään hiljaisuus särkyy niin helposti.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.1.2018 4:28 rimpsenssa Toisinaan hiljaisuus kertoo kaiken. Maaginen teksti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.1.2018 7:01 epeli Hiljaisuus on haltija hieno. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.2.2018 1:07 Maatiainen Hiljaisuuttakin on eri sävyissä. Sitä hyvää ja kaivattua suojeltakoon, se hyytävää ja julma joutaakin murtaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut