Katkera aamu yksinäisempi ilman hengitystäsi ihoa viilentävää olen kuin en olisi oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.8.2024 18:15 Star Kannattaa uskoa hyvään tulevaisuuteen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.8.2024 20:03 Thaleia Hyvin sanottu. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.8.2024 2:49 Oiva Utumaa Pidin, lyhyt ja ytimekäs. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut