Sinä pimeä ja kylmä taivas
minut nielaiset
kun hukun pintaasi etsien
minut nielaiset
kun hukun pintaasi etsien
Eikä enää ole varmuutta
jalkojen irrotessa
jäisen asfaltin pinnasta
jalkojen irrotessa
jäisen asfaltin pinnasta
Kuolinko jo vuosia sitten
vihreän saaren
suolantahmaiseen rantahiekkaan
vihreän saaren
suolantahmaiseen rantahiekkaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut