Kotirannan valot?

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
370
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 20:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Sinä pimeä ja kylmä taivas
minut nielaiset
kun hukun pintaasi etsien
 
Eikä enää ole varmuutta
jalkojen irrotessa
jäisen asfaltin pinnasta
 
Kuolinko jo vuosia sitten
vihreän saaren
suolantahmaiseen rantahiekkaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa miettimään, onneksi olet nyt ainakin elossa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot