Kerro minulle
tunteeko ihminen
kuoleman tulevan?
Kuuleeko kuollessaan
kaikuja kotoa,
sellaisia sanattomia
keveitä kuiskauksia,
kuin iltatuuli elokuun
viljapellossa.
Onko kuolema
vain liukuminen
yli yön
siihen kesän ensimmäiseen
lempeään aamuun?
vasta auennein silmin,
kasvoilla kasvava valo
ja jossain aivan lähellä,
enemmän kuin aavistus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut