Kuuman ilman
huumaava vyöry,
ratin kevyt tärinä
huumaava vyöry,
ratin kevyt tärinä
vasten ohjaajan käsiä.
Syttyvää sumua
ja palokaasuja
terässydämessään
ja palokaasuja
terässydämessään
Syöksyy ärjyvä,
kaunis kone.
kaunis kone.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut