'26

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
370
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Kuuman ilman
huumaava vyöry,
ratin kevyt tärinä
vasten ohjaajan käsiä.
 
Syttyvää sumua
ja palokaasuja
terässydämessään
 
Syöksyy ärjyvä,
kaunis kone.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tunnelmointia, kaikki on niin kaunista nyt <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot