Tahdon

Runoilija vuohi

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 28.6.2020 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.1.1990

Turhautuminen purkautuu sanoina, ei tekoina
Sanoilla kuka tahansa voi jumalan kruunata
En jaksa turhia latteuksia, jopa sinä osaat kuvata,
kuinka kaunista on kylpeä rakkaan kanssa kuun pinnalla auringon valossa.

Tunnen silti kipua vaikka olen sisältä kylmä
toisaalta rakastan tuskaa


Ja jumala on kuollut
 

Kulkija

Aina puhtaat vaatteet, sylin täydeltä onnea

Pohjaton säkki ilman sulkijaa

Ylitsevuotava elämänriemu



Rinta täynnä uuteen aamuun herättää kukon kieku

Suukon saa, tyynyltä jota niin rakastaa,

kuin hetken hyvästiksi



Haluan maalata kuvan kaamoksen sammumisesta,

auringon punasta vuoren poskilla

Kun valon kaoottinen tanssi rikkoo hiljaisuuden



Haluan elää syömällä marjoja, poimien onnen omenapuista,
välittämättä käärmeistä

Haluan vaeltaa ikuisuuteen,
Tanssia kedolla, uida putouksissa lohien mukana
Rakastaa tätä kaikkea



Ajaa autolla ikuisuuden hämäryydessä tankkaamatta,

tien loppumatta, niin että loppumatkan

saan nukahtaa ja tuntea ikuisen onnen yhdessä hetkessä



----------- sakset -----------

En saanutkaan elää vain yhtä hetkeä ja päivää

jatkaa elämäni retkeä ilman huolen viiltävää säilää
En halua, huomisen tulevan, tunnen arjen viiman purevan
Mieltä hiertää, kuin korkin jengat kierrettä



--- --- --- --- -- --- --- --- --


Sormien napsaus ja herään unesta

onnen ja surun lumeesta





Välillä tuntuu että haluaisin vain nukkua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
vuohi Suhde 11.12.2014 0 Runo
vuohi Tahdon 30.9.2014 0 Runo
vuohi Hävyt(??!!??!!!??)on 13.8.2014 0 Runo
vuohi Arpikudos 10.8.2014 0 Runo
vuohi Haluanko vain...? 9.8.2014 0 Runo
vuohi Ajatuksia 66 16.6.2014 0 Runo
vuohi RMK 31.3.2014 0 Runo
vuohi Toive 13.3.2014 0 Runo
vuohi Nimetön 19.1.2014 1 Runo