Joka sanan, jonka orastamaan saa
- taas laattaan! Vedä, vittu vaik vaaksaas!!!
Norjasta saadaan kasaan se märkä uni
en tiedä tarviiko tää härkä kumii
Lumimies, kylmä ja hupi hies
varjon takana ei hymyä - rupi siel
peittää silmäkulman, kukaan ei turvaa
voit suoraa himaan kurvaa - ei tee eroo,
ei suojaa ei pelkoo ei toiseklle pelokoo selonteol
siis seol nappaan max litrat,
ei oo semies joka sanoo et otan kitsaat.
Ei vittu ...
Sehän on lauseeltaan kaikki mitä menit sanomaan,
ku laitoit toisen nukkumaan
ku annoit ajan itsen turtaan hukuttaa
lupus lupus, joka tyhjii lupas,
onko toisiaan tyhjiöä hän joka lupas - ei ole hän isä, päästihän säästihän mutta ei enää sekuntiakaan saa tuntea lapseaan tilassaan.
painan villaisel et olis tarpeeks hiljaissta.....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Eräänlaista ajankuvaa.
Oikeastaan melkoista nykymeininkiä.