Nimetön

Runoilija la lluvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista.


Eivätkä ne kaikki kerro omasta elämästäni.
 

Sinisiä heijasteita

rakkauden kasvoilla

Ja hunajasta punottu hymy

painaumana pohjalla

Vain valo

ei osunut molempiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vain valo
ei osunut molempiin

-ihana!

Herkän kaunis runo ei kuitenkaan liian imelä.
*Hyvää syntymäpäivää*^^

Herkän kaunis tunnelma runossa. Haikeaa...

ei liian imelä mutta silti sopivan sokerikuorrutettu. Loppu valoineen oli aivan ihana. lisään suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot