Suutele ihoani
kolmanneksi ylimmän niskanikaman kohdalta
ja anna minun tänään olla
sinun keskipisteesi
Huomista en vielä tarvitse
Etsi kaulakuoppani
ja taivuta sormesi solisluilleni
Anna minun tänään olla
silmissäsi virheetön
juuri nyt
se riittää minulle
Huomenna voit taas olla oma itsesi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi