Saanhan maistaa

Runoilija la lluvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista.


Eivätkä ne kaikki kerro omasta elämästäni.
 



Mantelisilmät

Hiukset hattaraa

Hunajaiset huulet

Poskilla mansikan punaa

Annathan itseäs

vähän maistaa



Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sokerista :)

no tykkäsin tästä!

hunajata, hunajata makiaa, ihan kiva

Hunajainen runo.

Todella suloinen runo. <3

Ah, tiedän tuon tunteen!
Ja niin kai jokainen joka on joskus ollut rakastunut.
Lämpimän suloinen runo, lämmittää kuin kupillinen teetä.

Ihanaa äkkimakeaa, toimii minuun! <3

 

Käyttäjän kaikki runot