Mun tukassa oli appelsiinin tuoksua
Ne sanat oli sanottava joka kerta
suihkunraikas mies
suuri rakkaus
mutta kookos viipyi iholla
vain hetken
Se tunnisti ne kaikki
mandariinin käsillä ja uuden sävyn iholla
muttei se ollut
se sama
suihkunraikas mies
Selite:
Kaksi erilaista miestä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi