Mä elin tänään
kasasin mun todellisuuden
sumuisista kuvista
hajusi mun tyynyliinoissa
astin joka solulla
sun läsnäolon tässä huoneessa
hengitin hetken,
nojauduin,
muistin ja unohdin
mä elin tänään
tartuin hetkeen
ja peilissä luki:
carpe diem
Selite:
omistettu sille ainoalle jota rakastan joka solulla
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi