Miksi ne kaikki tytöt kirjoittaa
runoja
sinä kysyit
vekkulimaisesti
niinkuin aina
sinä olet tarina
josta ne tytöt kirjoittaa
runojaan rustaa
päästään sekaisin omat
ne tytöt
Selite:
ja minäkin;) olipa lallatus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hui, tämä olisi voinut olla niin suoraa minun elämnästäni näinä viime viikkoina. :) Ihana, ja naiviudessaan niin tottakin. <3