Painoin tänään numeroita
eilen söin kaloreita
Naapurin sirkkeli pistelisi vaivatta
kuontalosi uuteen uskoon
mitä sitä muoviin rahaa laittamaan
ruma olet kuitenkin
-henkisesti köyhä
Selite:
taistelu aidon kauneuden puolesta
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi