vihata vihaa
vihaamasta päästyään
lopettaa loputonta
lopulta päättyvää
rakastaa rakkaudetonta
rakkauden särkemää
kuunnella kuuntelematta
kuuntelijaa särkevää
itkeä itkua
itkemätöntä
elää elämää
elämätöntä
menettää henkensä
kaiken menettäneenä
lentää manan majoille
siipensä rikki lentäneenä
Selite:
Piti päästä leikkimään sanoilla :')
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut